Lisa in LaLaLand

< Back to news

Press contact:
Lisa Gritter
contact@lisainlalaland.com

INTERNETNIET

Lief internet, we moeten praten.

Weet je nog, toen we elkaar net leerde kennen? Goh, wat waren we nog onwennig, ongemakkelijk. Jij had wat opstartproblemen, ik moest aan je wennen. Door de jaren heen zijn we steeds dichter naar elkaar gegroeid en nu gaat er eigenlijk geen dag voorbij dat we elkaar niet zien.

En wat hebben we veel meegemaakt. Nieuwe functies, nieuwe banen, vrienden kwamen en gingen, maar wij bleven altijd bij elkaar. Ook als ik je soms een week of twee niet zag, als ik op vakantie was of jij weer eens wat technische problemen had, we zochten elkaar altijd weer op. Ik durf het nu wel hardop te zeggen, ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

Ik heb je nodig, ik kan niet zonder je. En juist die afhankelijkheid baart me zorgen. Ik moet me toch alleen kunnen redden, zonder dat jij mij de weg wijst, dingen voor me vertaalt of opzoekt als ik het even niet meer weet. Ik weet gewoon niet meer wie ik ben zonder jou.

Als ik zo terug denk bracht je me zoveel moois, echt, daar wil ik heus niet aan af doen. Maar in de loop der jaren bracht je me ook veel ellende. Tuurlijk, dat hoort erbij als je zó lang zó intensief samen bent, maar sommige dingen kan ik gewoon moeilijk verenigen met wat ik echt wil van het leven enzo, snapje.

Trump’s Twitter account, Patricia Paay’s golden shower, Hussein’s executie door verhanging, GeenStijl, de Snapchat puppyfilter, alle Kardashians, online influencers, de term ‘Facebook Official’, #fitmoms, motiverende quotes op een bedje van inspirerende uitzichtfoto’s, zevenhonderdbiljoen foto’s van regenbogen, ASOS Sale, reply all, het VIVA forum, foto’s van al mijn exen op vakantie met hun nieuwe liefde, Tinder, een vriendschapsverzoek van je moeder en laatst nog de moederdagbloemetjesemoji-likeknop.. ook jij moet toegeven, die ging te ver.

Misschien is het tijd dat we onze relatie eens flink onder de loep nemen en even stilstaan bij wat we elkaar nog echt te bieden hebben. Wat er ook gebeurt tussen ons, weet dat ik je nooit zal vergeten. En jij mij niet. Je zal al mijn foto’s, statusupdates en privéberichten voorgoed bewaren, zo ben je, ik ken je maar al te goed.

Voor altijd de jouwe (of ik dat nu wil of niet),
Lisa